Wie zijn wij?

SeniorTrust is een initiatief van twee gerenommeerde onafhankelijke accountants- en advieskantoren: VDGC (Bert Moll) en TaxForce (Hans van der Vliet). De dienstverlening van SeniorTrust staat overigens volledig onafhankelijk van VDGC en Taxforce. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u zonder enige verdere verplichting van uw abonnement gebruik kunt blijven maken. SeniorTrust kan rekenen op de inzet van ruim 25 betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers.

SeniorTrust is bij uitstek geschikt voor het actief beheren van uw archief omdat de achterliggende partijen al decennialang hebben bewezen betrouwbaar te zijn, goed kunnen omgaan met geheimhouding en als geen ander weten hoe een overzichtelijk opgebouwd archief wordt samengesteld.
Het kantoor van SeniorTrust ligt in Zeist aan de Huis ter Heideweg 12.

Bert-Moll_zw-225x225

Bert Moll
Vennoot bij VDGC accountants en belastingadviseurs: “Het idee voor deze digitale dienst is ontstaan in de dagelijkse beroepspraktijk, waar we zagen dat veel 55+ cliënten hun particuliere administratie absoluut nog niet hebben gedigitaliseerd. Terwijl zij juist alle tijd van de wereld zouden moeten hebben om van de mooie dingen des levens te kunnen genieten in plaats van onnodig veel tijd te moeten besteden aan administratieve rompslomp. SeniorTrust is er speciaal voor mensen die wel wat beters te doen hebben dan mappen doorzoeken voor net dat éne overzicht of hele middagen documenten sorteren voor de aangifte Inkomstenbelasting.”

Hans-van-der-Vliet_zw

Hans van der Vliet
Directeur/eigenaar van TaxForce fiscaal advies: “In mijn werk zag ik dat de vaak complexe dossiers veel mensen boven het hoofd groeiden. Hierdoor misten zij kansen of hadden, in veel gevallen, belangrijke zaken niet goed geregeld. Bijvoorbeeld voor hun partner of nabestaanden in geval van overlijden of bij andere onvoorziene gebeurtenissen met veel administratieve consequenties. SeniorTrust is daarom hét archief dat de voordelen van innovatieve, veilige en betrouwbare digitale techniek combineert met onze decennialange ervaring met particuliere financiële dossiers in één door ons actief beheerde online oplossing.”

SeniorTrust-small-papieren

 

De continuïteit van SeniorTrust is goed geregeld. VDGC dat als bedrijf al 70 jaar jaar bestaat, garandeert de voortzetting van de SeniorTrust dienstverlening in geval van een calamiteit. Dit is geregeld in onderdeel 7.2 van de Gebruikersovereenkomst (Klik hier).